UTP - Uthållighet Träning & Prestation

UTP - Uthållighet Träning och Prestation har kommit från verksamheten Löpakuten. Anledningen till detta är en namntvist med en annan verksamhet i mellansverige och jag valde att inte ta någon vidare strid och istället fokusera framåt än bakåt. Det är som inom uthållighetsidrott att sträva framåt men samtidigt analysera bakåt för maximal prestation.

Nya sidan bjuder på:

  • Nytt utseende, enklare att hitta
  • Lättare att kontakta mig via chatten. Det kan ta lite tid innan svar men det kommer, jag har mailadressen och telefonnummer så hinner du inte vänta så tar jag kontakt med dig. Alternativt mailar du på info(a)utop.se
  • Utför laktattester på löpband som är kraftigt nog för de flesta löpare. Maxhastighet på 24km/h eller 2:40 tempo klarar de flesta personer.
  • Lättare att boka coachning och tester via shoppen. Faktura kommer separat när vi kommit fram till ett upplägg och så vidare.
  • Ny bredd på verksamheten med löpning, simning och swimrun.

Bloggen kommer att uppdateras med ett arkiv från både löpakuten och även lindstroms.be av det bästa, kommer att ta lite tid men gå in och läs i tid och otid för att inspireras.

Ni är varmt välkomna till UTP - Uthållighet Träning & Prestation

It's All about committment