iphone white

Med lång och gedigen erfarenhet inom konditionsträning och utbildad testledare via Inscyd Academy och fil Mag. Psykologi med stress prestation och idrott som inriktning får då en kvalitet på din träning. Vi sätter upp mål och arbetar från och med hjälp av Inscydtest ger det oss den exakthet för att få ut maximalt.

För snabb korrispondans och analys av tränignen anväder vi oss av onlinesystem Final Surge.

Vi bygger struktur mot ditt mål som passar in i vardagen.

In all revolutions of government, he would make his court for the office of hangman-general.

Vi sätter upp toppningsschamn för lopp med energiplan för maximal föresättning.

Image

Varför UTP som coach?

Med gedigen erfarenhet från konditionsträning förmedlar jag och vägleder dig på bästa sätt. Med en bakgrund som elitsimmare fram till 25 års ålder och därefter klättring, alpinklättring och expeditioner har det tagit mig vidare på äventyren i löpskorna allt från kort till extrema ultratrail lopp som Ultra Trail du Mont Blanc - La Petit Trotte a Leon eller PTL som är ett extremlöp på 300km med ofattbara 26000 höjdmeter, två gånger har jag klarat loppet. Dessutom Tor des geants i Italien som är 330km med 24000 höjdmeter.

Allt detta har en signifikant gemensam nämnare av uthållighet, träning och prestation. Som tillägg till en lång idrottskarriär har jag även en beteendevetenskaplig magister examen inom psykologi med inriktning prestation, stress och coachning.